Sa cumperi rochia de mireasa pe care ai visat-o mereu poate deveni o amintire placuta pentru toata viata asa ca trebuie sa o faci bine. Ai grija sa nu ajunga cel mai stresant lucru pe care l-ai facut vreodata asa ca inainte de porni la probe citeste urmatoarele sugestii:

Wedding-Dress-Shopping

  1. Alge persoanele cu care vei merge la probat rochii de mireasa cu mare atentie si chibzuiala. Nu iti lua cele mai bune 5 prietene intr-o zi si celelalte 5 in alta zi, apoi mama ziua urmatoare si in sfarsit mama-soacra in alta zi. Algerea rochiei nu este despre prietenii tai sau despre cei dragi tie, este despre propria ta rochie si trebuie sa fie perfecta. Alege deci persoane in care ai deplina incredere si care au o parere cu adevarat valoroasa.
  2. Nu astepta pana in ultimul moment sa pornesti in cautarea rochiei de mireasa. Cele mai multe rochii de mireasa au nevoie de 4-5 luni pentru a fi gata. Si daca incepi prea devreme nu este bine, risti sa gasesti o rochie ideala acum dar peste 1 an sa nu mai fie ceea ce vrei si sa o iei de la capat.
  3. Incearca inca de acasa sa iti imaginezi cam in ce fel ti-ar sta bine rochia de mireasa insa nu te limita doar la un stil anume. Mai mult ca sigur ca rochia de mireasa de care te vei indragosti va fi una la care nici nu te-ai gandit. Fii deschisa la diferite sugestii de a proba insa nu uita  TU ALEGI!
  4. O greseala ar fi sa mergi la un salon fara a avea un buget in minte, disponibil pentru acea rochie de mireasa de vis. Multe femei se indragostesc de o rochie de mireasa si apoi cand verifica eticheta, descopera ca nu si-o pot permite si raman foarte dezamgite si nu se stie daca vor mai gasi vreodata rochia de mireasa visata. Ai o suma in minte pe care sa o comunici si consultantului de la salon.
  5. Fa o programare telefonica sau pe email la salonul la care vrei sa te duci si intreaba de anumite modele daca le au in stoc sau daca le pot aduce. Multe saloane pot prezenta rochia de mireasa si in realitate sa nu o poate livra.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *