Vine la un moment dat in viata si timpul sa ne casatorim si incepem cautarile febrile pentru o rochie de mireasa…si atunci ne punem intrebarea de mai sus.
Hmm ..nu stiu cum sa incep avand in vedere multitudinea de detalii care fac dificila alegerea rochiei de mireasa perfecte si as incepe cu faptul ca sunt foarte multe modele care le pot incurca pe mirese.

Ideea pe care as da-o pentru inceput ar fi sa va urmati in primul rand instinctul si apoi acel instinct sa-l slefuiti urmand cele cateva sfaturi practice pe care le avem pentru voi toate acele de femei care spun “da” celei mai importante
rochii din viata lor – ROCHIA DE MIREASA.

 

Recunoaste-ti punctele bune si cele mai putin bune!

Dupa ce ai facut programarea la un salon, online sau telefonic pentru proba rochiilor de mireasa, va trebui sa gandesti la cateva detalii. Inchipuieste-ti ce vrei sa pui in evidenta la
corpul tau, ce vrei sa ascunzi si cum ti-ar placea sa apari la nunta ta. Evident ca multe dintre voi ar dori sa aiba o aparitie ca pe covorul rosu, ca o adevarata celebritate, insa:
a) in acelasi timp sa nu uiti sa iei in calcul ca doar cateva dintre noi avem standardele corporale, artificial introduse
b) totodata este important sa iti alegi rochia de mireasa  dupa corpul si personalitatea ta, alta decizie in afara acesteia te poate conduce catre o mare dezamagire.

Verifica orice detaliu al rochiei de mireasa!

Este superba rochia de mireasa aleasa? Foarte bine! Incearca sa faci cateva miscari, cativa pasi, sa stai pe un scaun si sa te gandesti la valsul acela pe care il tot repetati in fiecare seara prin casa. Vezi si cat este de grea rochia – va trebui sa o tragi cateva ore bune dupa tine in seara nuntii si nu va fi usor. Fata ta este oglinda tutoror indispozitiilor fizice sau psihice si gandeste-te daca esti dispusa la acest sacrificiu ca sa arati intr-un anumit fel. Daca te strang pantofii, daca e prea strans corsetul si nu poti respira, daca rochia de mireasa e mai grea decat poti duce sau e prea lunga si o calci la fiecare pas, toate astea sunt cateva din multele aspecte, relativ minore, dar care iti pot strica dispozitia in ziua nuntii.

Probeaza exact cat ai nevoie!

Crezi ca ar mai fi ceva de probat? Nu ezita si cere consilierilor de la salon sa te ajute sa mai probezi cateva rochii.
Fii rabdatoare, meticuloasa si nu uita sa te fotografiezi in rochiile de mireasa probate, scoate din lista, dupa ce ai probat, stilurile care nu ti se potrivesc si  ramai doar la ce iti trebuie. Exact cat ai nevoie! – spune acest titlu..probeaza multe rochii dar cand simti ca ai gasit ce cautai opreste-te. Daca vei continua dupa aceasta limita s-ar putea sa nu mai gasesti niciodata ce doresti cu adevarat.

Familia si prietenii dau sfaturi bune

Ei iti vor binele asa ca ia in considerare sa ai o discutie cu membre ale familiei tale sau alte prietene care au mai trecut prin experienta nuntii. Te vor indruma la ce sa te astepti, la ce sa fii atenta, ce sa eviti, ce sa incerci, iti vor spune sincer si obiectiv cum iti stau rochiile de mireasa probate, iar tu vei avea un punct de plecare insa la final opinia lor va fi un punct de vedere al lor si doar atat, tu te vei imbraca la nunta cu rochia de mireasa si tu singura va trebui sa decizi care este cea mai potrivita.
Alt aspect foarte important este parerea consilierului din salon, tine cont si de ce spune acest profesionist, experienta lucrului cu miresele este decisiva de multe ori.

Rochii originale si rochii contrafacute!

Verifica rochia si pe cel care vinde rochia inainte sa platesti orice suma, rochia poate fi o copie nereusita a unui brand de renume si nu va sta pe tine in nicun caz ca una originala. Asigura-te ca este fabricata din materiale de calitate superioara, iar ce ai vazut in poza de prezentare corespunde cu realitatea. Un designer important de rochii de mireasa va lasa destul de vizibil pe site-ul lui o lista cu distribuitorii autorizati pentru  toate tarile unde sunt comercializate rochiile, tocmai pentru a veni in ajutorul mireselor.
De asemenea, ai grija sa fii tratata cum trebuie in fiecare magazin in
care mergi! Este normal si este dreptul tau sa probezi mai mult de 2-3 modele de rochii de mireasa pentru a-ti forma o opinie. Nu te simti obligata sa cumperi doar pentru ca ai “deranjat-o” pe vanzatoare sau pentru ca iti e rusine sa refuzi un vanzator foarte insistent.

Incepe din timp cautarile!

Mai toate saloanele livreaza o rochie la comanda in minim 3-6 luni, trebuie sa te gandesti din timp la acest lucru pentru a  nu fi presata de timp si sa cumperi ce gasesti. De-asemenea grijile ca rochia nu va fi gata in timp util ar trebui sa te determine sa mergi din timp la probe.

MULT SUCCES IN GASIREA rochiei de mireasa perfecte!  Va asteptam si in saloanele noastre sa probati cateva rochii din colectia de peste 700 de rochii existente in stoc.

BUCURESTI – str. Mitropolit Filaret nr 19 A

IASI – str. Petru Rares nr 9

www.avangardebrides.ro

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *