Fii o mireasa prevazatoare si pregateste-te din timp pentru nunta la care ai visat! Si cum ai putea face altfel decat alegand cel mai important element al nuntii, rochia de mireasa? Profita de vremea rece de afara si vino sa te rasfeti la proba pentru alegerea rochiei de mireasa!
8126-1
Nu, nu este prea devreme sa incepi de acum sa cauti, deoarece Mori Lee tocmai ce a lansat noile colectii de rochii de mireasa ale anului 2017! Colectia Mori Lee Spring 2017 a fost lansate de curand in cadrul unei ceremonii grandioase in New York. Noile colectii lansate vin cu un stil nou, fresh, care pune accentul pe simplitate, delicatete si inocenta. Designerul colectiei s-a jucat cu materialele si a creat modele unice si inedite. Satinul si taftaua sunt printre materialele des intalnite la noua colectie. Rochiile de mireasa din satin si tafta au un aspect feminin, elegant si impunator, care este indulcit de un spate gol sau de un cordon delicat in talie.
8103-1
8123-1
Pentru miresele moderne si jucause, noile colectii Mori Lee includ rochii de mireasa cu volane. Fie ca alegi rochii printesa cu volane, sau rochii sirena cu volane, in combinatie cu dantela sau cristale, efectul de “woow” va fi garantat!
8127-1
8116-1
Noi modele din colectiile de rochii de mireasa Mori Lee ne-au ajuns si noua la salon si asteapta sa fie descoperite si apreciate. Va asteptam cu drag in locatiile noastre din
BUCURESTI – str Mitropolit Filaret nr 19 A
IASI  – str. Petru Rares nr 9
8125-1-1
8119-1
8117-1
8109-1
8105-1

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *