In ziua de azi tot mai multe mirese cauta rochii de mireasa simple,  usoare, care sa cada usor pe langa corp; rochii  rochii caracteristice mireselor ‘vreau ceva simplu’ si ‘vreau ceva sa nu fie incarcat’ ……  Dar sa incercam astazi sa visam la o adevarata rochie de mireasa printesa, ampla, luxurianta cu multe straturi, pe care doar o adevarata PRINTESA o poate purta … si apropo…. doar o singura data in viata ! Cum ar trebui sa fie aceasta rochie de mireasa printesa?

rochie de mireasa printesa
Rochie de mireasa printesa Mori Lee 5216

Consilierii Avangarde Brides va recomanda urmatoarele:

  • Desigur,  rochia de mireasa printesa trebuie sa fie cea mai frumoasa, si cel mai important – sa fie calitativa si comoda . Satin Royal, tul moale și delicat, dantela pot crea o imagine de lux magnific.
  •  Rochie de mireasa printesa se va potrivi aproape oricarei mirease, avand in vedere ca subliniaza bustul si talia, dar ascunde soldurile. Nu recomandam acest stil mireselor scunde. Desi! Exista intotdeauna exceptii, si rochia ta poate fi perfecta, în ciuda tuturor contraindicațiilor pentru selectarea rochii de mireasa. (una dintre cele mai frumoase poze de la trash the dress pe care am văzut a fost mireasa cu o inaltime de 145 cmimbracata in rochie printesa)
  • Acest stil de rochie de mireasa printesa se încadrează în tematica clasica si regala a unei nunti luxoase, dar și pentru o nunta cu mai putini oaspeți, unde o mireasă cu siguranta nu va fi confundata cu o invitata într-o rochie albă lungă.
  •  Renuntati la prea multe accesorii. O rochie de mireasa printesa este deja ‘o bijuterie’ si nu necesita sa o incarcam prea mult. Astfel niste cercei delicati sau un accesoriu de păr vor fi destul; in nici un caz nu va recomandam mănuși și coliere voluminoase.
  • Acel des auzit “NU VREAU CRINOLINA” este discutabil. Intr-adevar rochiile de mireasa printesa de calitate nu necesita crinolina pentru amplitudine. Dar o crinolina va oferi comoditate la mers. Incercati sa probati o rochie fara crinolina, si api incercati aceeasi rochie cu o crinolina si veti vedea diferenta !
  •  Asigurați-vă ca lungimea rochiei sa fie ajustata la inaltimea pantofilor pe care ii vei purta la nunta. Vin-o la proba cu crinolina si pantofii pe care ii vei purta la nunta.
  •  Prințesa si fara trena? Nu, terbuie sa fii PRINTESA pana la capat…. trebuie sa ai si o trena. Nu te speria de acea trena, aceasta se poate prinde si mai ai si domnisoare de onoare. Acestea iti vor aranja trena ca tu sa arati perfect in ziua nuntii!

Va oferim cateva rochii de mireasa printesa disponibile in saloanele Avangarde Brides:

BUCURESTI – str. Mitropolit Filaret nr 19 A, tel 0723844320
IASI – str. Petru Rares nr 9, tel 0722432563

bg_img01 (13)

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *