De ce sa organiezi o nunta iarna??

Iarna ne duce cu gandul la patrui calduroase, ceaiuri calde și condimente cu arome puternice. Pe scurt iarna este plina momente relaxante si confortabile.

Desi majoritatea mireselor aleg sa-si organizeze petrecerea primavara, vara sau tomana, nuntiile de iarna au un farmec aparte. Temperaturile scazute, zapada si natura specifica iernii, vor oferi nuntii tale un cadru romantic inedit.

Daca ai ales ca iarna sa fie anotimpul in care vrei sa organizezi petrecerea nuntii, vei fi foarte incantata sa ai in vedere cateva detalii:

1.Locatia si decorul de iarnă vor fi cadrul perfect pentru ceva intim, confortabil si relaxant atat pentru tine cat si pentru invitatii tai. O cabana poate fi locul perfect pentru a organiza petrecerea. Pentru decor se pot folosi lumanari, conuri și crenguțe de brad pe care le poți agăța de sau pune de-alungul meselor. Joacă-te cu o paleta de culori cat mai naturala !

2.Mai puţine nunti, mai multe reduceri! Multe mirese aleg sa isi organizeze nunta in lunile calduroase ale anului. Astfel, de la inceputul primaverii pana la sfarsitul toamnei restaurantele sunt ocupate in fiecare sfarșit de saptamana. Artistii si fotografii sunt ocupati, iar preturile cresc, fiind plin sezon de nunti.

Iarna nu este unul dintre cele mai profitabile sezoane pentru restaurante, fotografi, bucatari sau interpreti. Cu această ocazie, toti oferă promotii si reduceri pe care e imposibil să le refuzi. Multe localuri ofera reduceri diverse. De ce sa nu faci economii destepte ?!

3.Aranjamentele si buchetele florale. Daca alegi un evenimet organizat iarna nu trebuie sa iti faci griji legate de ornamentele florale sau de buchetul miresei. Multe florării se aprovizioneaza cu flori crescute în sera pe tot parcursul anului. Pe lângă acest lucuru, te poti juca cu aranjamentele și buchetele tale; poți foloși fructe uscate, crengute si conuri de brad.

4.Rochia de mireasa. Pentru o nuntă de iarna rochia ta de mireasa trebuie sa fie intr-adevar speciala. Rochile de mireasa din satin sau tafta cu maneci, diafane sunt cele mai populare la acest tip de nunti. De asemenea poti opta si pentru o rochie din tul in stil A sau printesa fara bretele pe care o poti accesoriza cu o haina, chiar sacoul mireul, sau un palton. Tinutele mirilor si peisajul de iarna iti  vor crea pozele perfecte, pentru cele mai frumoase amintiri.

Ronald Joyce 69553 DEVAN

5.Marturiile. Ce daca este iarna? Poți oferi invitatilor tai ceva care sa le țina de cald, cum ar fi mănuși sau eșarfe. Poti opta chiar si pentru mici decoratiuni sau bauturi calde, cum ar fi lumanarile in forma de conuri de brad, mix-urile de ciocolată caldă.. Invitatii tai isi vor aminti cu siguranta nunta ta!

Arunca o privire la rochiile de mireasa de pe site-ul , https://www.avangardebrides.ro si programeaza o vizita in showroom-ul din București a-ti alege rochia perfecta de mireasa!

AVANGARDE BRIDES

Bld. Dimitrie Cantemir 12-14

https://www.avangardebrides.ro/programare

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *