In sfarsit dua lungi asteptari si predictii am vazut mult asteptata rochie de mireasa a Ducesei de Sussex, Meghan Markle.

Inaintea marelui eveniment majoritatea designerilor au venit cu schitele presupusei rochii de mireasa ce avea sa fie aleasa.  Majoritatea aveau ca piesa centrala a presupusei rochii de mireasa pentru Meghan Markle – DANTELA.

MADEINE GARDNER
Envisioning Meghan Markle in Oleg Cassini at David’s Bridal. Sketch: courtesy David’s Bridal
ANNE BARGE
HAYLEY PAIGE
ESSENCE OF AUSTRALIA
EVE OF MILADY

Alegerea unei rochii de mireasa simple din satin a fost o uimire pentru majoritatea designerilor. Aceasta alegere cu siguranata va avea influente majore in tendintele urmatorului sezon.

Am putea spune ca dantela a fost detronata !

Designerul Madeline Gardner, (Brand  Morilee New York), a fost unul dintre miliardele de spectatori a marelui eveniment si se asteapta ca modelul rochiei sa fie copiat in cateva zile, ceea ce s-a si intamplat.

Meghan este un trend-setter“, a declarat Madeline Gardner pentru The Post. “Când poartă haina, se vinde într-un minut.”

Aceeași anticipare a precedat nunta lui Kate Middleton cu Printul William pe 29 aprilie 2011.

De fapt, Madeline Gardner a început să reproduca rochia de mireasa la ora 5.00 dimineața si in aceeasi zi la ora 13.00 ea a avut-o pe un model identic stând pe treptele catedralei Sf. Patrick din New York, unde echipa de filmare a filmului “Inside Edition” a capturat momentul.

Din păcate, modelul inspirat din tinuta lui Middleton nu s-a vindut foarte bine, poate pentru ca a fost un model putin  prea conservator. “Totusi MANECILE lungi au devenit mai acceptabile după nunta lui Kate“, a spus Madeline Gardner, care se numara printre designerii de top de rochii de  mireasă din SUA. “Singurul lucru pe care îl vindem înainte era rochiile fără bretele. Aceste rochii regale sunt mai mult despre tendințe decât despre un anumit model

Motivul pentru care rochiile regale nu sunt o alegere pentru multe mirese este tocmai conservatorismul accentuat al acestora, iar miresele moderne prefera o rochie ceva mai senzuala, mai sexy.

Prin urmare daca rochia lui Kate Middleton a adus cu ea o mai usoara acceptare a manecilor lungi, a breteleor si a decoteului in V,  iar noua rochie de mireasa regala a lui Meghan Markle va accentua tendintele cum sunt : decolteu stil barcuta, umeri mai goi, maneca lunga dar si o mai mare acceptare a rochiilor de mireasa fara dantela, care au predominat ultimii ani toate colectiile de rochii de mireasa.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *