Vei deveni mireasa si vei spune “DA” in  2019 ?   Atunci ar trebui din timp  sa fii  informata  despre  cele mai importante tendinte  in ceea ce priveste  rochiile de mireasa 2019 .

Rochie de mireasa Mori Lee 2019 disponibila la Avangarde Brides

Tendintele sezonului de nunta  2019 au cate ceva  pentru  toata  lumea: fie ca vrei sa  fii  mai  indrazneata  sau sa ai un aspect clasic,  poate sa-ti placa manusile  sau sa optezi pentru o tinuta cu pantaloni. Poti adapta orice rochie de mireasa dupa bunul plac.

La  Milano, Londra  si New York  au  fost deja  prezentate  colectiile de rochii de mireasa  2019.  Ca in fiecare an , in afara  de rochiile traditionale: rochii de mireasa elegante de printesarochii cambrate tip sirena  si rochii de mireasa stil  grecesc,  designerii  au  venit  cu idei  noi,  originale.

Mireasa poate purta o rochie de mireasa stralucitoare cu pene  si multe paiete, inspirate din trendurile  anilor  20.  Acest  gen  de rochie a aparut    in  colectia  Atelier  Pronovias, care a fost   prezentata la  Barselona  in cadrul  Bridal Fashion Week – unde  au  stralucit rochiile  extravagante  si  seducatoare, dar si in colectiile designerilor americani: Mori Lee, Demetrios, Maggie Sottero.

 

 

Rochia Mori Lee 8226 Kristabelle

Rochiile  decorate  cu  dantela  innobileaza  tinutele  elegante, accentueaza  romantismul  si  feminitatea, fie rochie de mireasa in stil  printesa sau o rochie in stil  sirena.   Zuhair  Murad, Madeline Gardner in  colectiile lor de rochii de mireasa  a prezentat  modele  de rochii  din  materiale  translucide,  cu  broderii, dantela  fina  si  aplicatii  florale.

Rochii de mireasa din colectia Mori Lee SS 2019

Tendinta de simplitate  si  minimalism  a intrat  la  moda  anul  acesta. Multe  mirese  prefera  un  stil  de rochii  de mireasa simple, rafinate, fara  broderii si  paiete, din  materiale  fluide  si  luxuriante, tendinta accentuata de alegerea Ducesei Meghan Markle ca rochie de mireasa.  Acest  gen  de modele   au fost  prezentate  in colectia  realizata  de  Herve  Moreau, dar si in colectiile multor designeri regasim rochii de mireasa simple.

Rochii de mireasa din colectia Mori Lee 2019

Au fost  prezentate  multe  colectii cu  rochiile  de mireasa adanc  decoltate, iar talia  marcata de   o  curea  sau cordon cu pietre  pretioase, semipretioase  si  fara  pietre.

Rochie de mireasa Mori Le 2019
Rochie de mireasa Ronald Joyce 2019

Berta, Reem  Acra, Pronovias, Mori Lee  au  inclus  in  colectiile lor   rochii de  mireasa  cu  maneci  lungi,  umeri  dezgoliti , maneci  cazute,  fuste de  printesa  si  stil  cambrat.

Rochii de mireasa colectia Mori Lee 2019

Designerii au  propus  pentru  anul  viitor  rochii  de  mireasa  colorate in anumite  zone, degradeuri  pastelate: champanie, roz,  bleu, insertii aurii.

Rochie de mireasa Ronald Joyce 2019, disponibile la Avangarde Brides

O alta  varianta   propusa  de designerul   Veni Infantino, pentru colectia Victoria Jane   este tinuta cu pantaloni  sau  salopeta  si este indicat  de purtat  dupa  ceremonia  oficiala.

Rochii de mireasa colectia Victoria Jane 2019 disponibile la Avangarde Brides

 

Trendurile si tendintele fiecarui an  se achimba dar este important sa gasiti ROCHIA DE MIREASA PERFECTA si  sa adaptati aceste tendinte personalitatiisi  sa alegeti o tinuta  care se potriveste si stilului  si corpului dvs.

Va asteptam sa probati rochiile de mireasa MORI LEE 2019 prezentate in articol in salonul nostru din:

BUCURESTI – str. Mitrpolit Filaret nr 19A

IASI (Elite Mariaj) – str. Petru Rares nr 9

www.avangardebrides.ro

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *