Valoarea pe care o are rochia este una sentimentala , avand in vedere faptul ca visam de mici la aceasta fiind printesa ,fie sirena .

Rochia de mireasa este importanta , asadar rezerva-ti o zi in care sa stai de ‘’vorba cu tine ‘’ si sa te gandesti ce stil  te caracterizeaza cel mai bine. Ai o multime de optiunti , dar cum fiecare persoana in parte este diferita, va trebui sa decizi doar tu ce rochie de mireasa ti se potriveste.

DAR   CUM SA IMI ALEG ROCHIA DE MIREASA  PERFECTA?

Rochia de mireasa are multe stiluri pentru a ajuta fiecare persoana sa o gaseasca mai usor , hai sa vedem ce stiluri regasim :

–  Rochii de mireasa stil printesa

Acest stil este unic!  Fusta ampla a rochiei pune in evidenta talia, iar topul scoate in evidenta linia bustului si decolteului.

Nu trebuie sa iti fie frica sa incerci acest stil chiar daca esti putin mai plinuta sau mai mica de statura , pentru ca nu vei stii niciodata cum se va aseza acest model pe tine si poate te va surpinde chiar placut .

–  Rochii de mireasa stil A-line -favoritul fiecarei mirese , deoarece este un stil usor de purtat cu o fusta lejera ce urmareste forma literei A .

La acest stil puteti gasi mai multemodele de rochii de mireasa, fie cu un croi mai simplu sau cu un croi mai sofisticat; din voal , satin sau chiar si un tull moale.

–  Rochii de mireasa in stil sirena  urmeaza linia corpului pana la genunchi unde poate deveni evazata sau chiar dreapta .

Stilul sirena poate fii din tull si dantela sau chiar crep , satin.  Denumirea de ‘’sirena ‘’provine de la forma acesteia, care in partea de jos, fiind usor mai evazata, seamana cu coada unei sirene .

Daca esti o mireasa indrazneata , poti proba si o sirena cu slit pe picior .

In momentul in care  iei decizia de a veni la proba , trebuie sa te gandesti cu cine vii la probe. De multe ori persoanele care va insotesc la proba va bulverseaza mai mult . Poate tu iti doresti foarte mult o rochie nude , dar prietena crede ca  rochia ivory este perfecta pentru tine, dar intre timp verisoarei ii place cum iti sta cu o rochie blush. Iti va fi foarte greu sa impaci toata lumea si se poate intampla sa alegi nu tocmai ceea ce iti doresti.

Vin-o la proba cu persoane in care ai incredere 100% ca vor fi oneste cu tine si vor tine cont de dorintele tale .

Si un lucru important ! Nu uita sa comunci cu consultantul tau, daca ii vei spune deschis ce mai exact iti doresti  si cum te visezi in ziua cea maire, atunci  isi va da seama ce rochie de mireasa sa iti aduca la proba,  poate chiar una care nu ti-ar fi atras atentie in catalog, dar care pe tine va straluci si  va fi rochia de mireasa “THE ONE”

Succes fetelor si distrati-va in momentul in care veniti la proba!

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *