Dragi viitoare mirese in cautarea rochiei perfecte , astazi suntem aici pentru a va ghida printr-o experienta fascinanta in lumea rochiilor de mireasa. La Avangarde Brides credem ca fiecare femeie merita sa straluceasca in ziua cea mai importanta a vietii sale, asa ca vrem sa va prezentam o mica parte din rasfatul pe care il veti primi in salonul Avangarde Brides.

                           Inainte de a va invita sa explorati colectia noastra, permiteti-ne sa va impartasim putin din povestea noastra. Avangarde Brides s-a nascut din pasiunea pentru eleganta, rafinament si frumusete, pentru dorinta de a aduce visul fiecarei mirese la viata prin rochii care sa va incante nu doar momentul, ci și inima.

                   Inca din 2007 facem miresele fericite si aducem in exclusivitate modele de rochii de mireasa ce au cucerit multe mirese din toate colturile lumii. Din anul 2022 va asteptam cu drag in locatia luxurianta din Bucuresti aflata pe Bld.Dimitrie Cantemir 12-14D,et 1. Inca de la primii pasi in curtea salonului te vei simti ca o printesa care intra in propriul castel pentru a-si alege cea mai frumoasa rochie pentru cea mai importanta zi din viata sa.

       Parcurgeti colectia noastra impresionanta de rochii de mireasa cat si rochii de ocazie, create de designeri de renume international. Fiecare rochie spune o poveste unica si se distinge prin detaliile sale fine, maiestria croiului si materialele de cea mai inalta calitate.

     Consultantul nostru  in materie de rochii de mireasa este aici pentru a va oferi consultanta personalizata. Intr-o atmosfera relaxata si intima, va va ghida in alegerea rochiei perfecte, tinand cont de gusturile si preferintele voastre individuale.

         De la prima vizita veti descoperi detaliile rafinate care fac din fiecare rochie o opera de arta. De la dantela pretioasa si broderii elaborate la decoratiuni subtile, fiecare element contribuie la creatia unei rochii care imbina stilul traditional, clasic cu stilul modern.  

           Va oferim posibilitatea de a va personaliza rochia de mireasa in conformitate cu visele voastre. Discutăm dorintele voastre de customizare,direct cu designerul pentru a aduce modelul rochiei de mireasa cat mai aproape de imaginea de vis pe care o doriti.

Va oferim un loc spatios si intim al cabinelor de probla unde veti schimba nenumarate rochii de mireasa sau rochii de ocazie pe parcusul probei cu ajutorul consultantului personal. Spatiul de astepare este unul relaxant iar insotitorii dvs se pot simti confortabil pe parcursul probei, luand loc si admirand fiecare model probat.

Suntem incantati sa primim fotografii de la miresele care ne aleg ! Prin urmare aveti oportunitatea de a explora fotografiile din evenimente reale, unde miresele noastre au stralucit in rochii de la Avangarde Brides . Fiecare poza transmite emotia si fericirea unei zile de nunta perfecte. Unde le puteti vedea ?

Pe pagina noasta de facebook sau instagram !

Cum? Nu ne urmaresti inca? Este timpul sa o faci pentru a vedea mereu noutatile din salon dar si reducerile sezoniere !

    Va asteptam cu drag sa incepeti calatoria voastra in gasirea rochiei de mireasa perfecte la salonul Avangarde Brides. Suntem onorati sa facem parte din povestea voastra de dragoste si sa va ajutam sa straluciti in ziua voastra speciala !

🛒 INFO 0774 069 651

📌 Bucuresti Dimitrie Cantemir 12-14 et 1

📅Programari proba – https://www.avangardebrides.ro/programare

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *