Ce tip de rochie de mireasa se va purta anul viitor?

Tendintele in materie de rochie de mireasa se schimba cu siguranta de la an la an. Va prezentam cateva din tendintele anului 2024 in materie de rochii de mireasa !

  • Rochiile de mireasa cu crapatura si body sunt noua tendinta a anului 2024, oferind viitoarei mirese un aspect modern, indraznet si senzual. Aceste pot fi in variante din materile simple ; tafta, satin, mikado sau pot fi modele accesorizate cu dantela, cristale,margele. Depinde doar de gustul tau !
RITZY 8259 By Daria Karlozi
SEVASTI By ELLY BRIDAL
  • Foarte potrivite sezonului cald, dar si apreciate de foarte multe viitoare mirese, sunt rochiile cu spatele gol sau rochiile de mireasa cu un decolteu adanc. Aceste modele pot adauga un element senzual si elegant rochiei de mireasa.
RAMONA By ELLY BRIDAL

  • O alta tendinta in anul 2024 vor fi rochiile de mireasa cu aplicatii de  dantela 3D (floricele, frunzulite) , care adauga un element de textura si profunzime la rochiei.  Dantela 3D ofera un aspect romantic si delicat, ceea ce o face potrivita pentru rochiile de mireasa. Aceste motive florale subliniaza frumusetea si feminitatea miresei.
ELPIDA By ELLY BRIDAL
SHEA By ELLY BRIDAL
  • Dantela 3D poate adauga o nota speciala de eleganta si rafinament rochiei de mireasa, facand-o pe viitoare mireasa cu adevarat memorabila in ziua cea mare. Aceasta poate fi aplicata atat pe rochiile de mireasa fara maneca cat si pe rochiile de mireasa cu maneci lungi care ofera un aer elegant si sofisticat, fiind o alegere potrivita pentru nuntile de iarna sau pentru miresele care doresc sa acopere brațele.
SARASTAR 8179 By Daria Karlozi
CELESTE By ELLY BRIDAL                                     
  • Rochiile de mireasa minimaliste cu linii curate, devenind tot mai populare in ultimii ani, raman in tendinta anului 2024, fiind alese si apreciate de tot mai multe viitoare mirese. Acestea ofera un aspect simplu si elegant, potrivit pentru miresele care apreciaza stilul minimal.
GALA 18706 By Victoria Jan
ELEONA 8275 By Daria Karlozi
BRISEIDA By ELLY BRIDAL
ALICE By Melory Dream
  • In final alegerea rochiei de mireasa trebuie sa reflecte gusturile personale si stilul miresei, astfel incat sa se simta increzatoare si frumoasa in ziua nuntii.

Te asteptam in salonul nostru sa iti alegi rochia de mireasa perfecta pentru anul 2024 !
Toate modelele prezentate in acest articul pot fi probate, achizitionate sau comandate in saloanele Avangarde Brides:
BUCURESTI – Bld. Dimitrie Cantemir nr. 12-14
Programeaza-ti o proba din timp ! Locurile sunt limitate!

https://www.avangardebrides.ro/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *