Nunta ta va fi unul dintre evenimentele cele mai speciale din viata ta. Este începutul unui capitol cu totul nou, celebrarea a două vieți devine una. Planificarea unei nunti este incredibil de interesanta, dar nici un aspect nu este atat de palpitant ca alegerea rochiei. Noi, consilierii de la Avangarde Brides avem o mare mândrie în a ajuta mirese noastre sa isi gasesca rochia de mireasa perfecta in care sa spuna cu mandrie ” DA”

bride-and-maid-of-honour

Ce reprezintă o “rochie de mireasa perfecta“?

Noi nu putem spune cum ar trebui sa arate o rochie de mireasa perfecta, pentru ca fiecare mireasa are o imagine diferită fata de rochia ei de vis.  Fiecare mireasa isi simte rochia de mireasa perfecta atunci cand o imbraca.

Fie că  planificati o nunta restransa pe plaja sau una de basm cu un decor impresionant, Avangarde Brides este aici pentru a vă ajuta să găsiți rochia de mireasa perfectă. Iată câteva sfaturi care v-ar putea ajuta in acest sens:

1. Incepeti cautarile din timp

Daca incepeti din timp cautarile, veti putea proba nenumarate rochii pe diferite stiluri fara sa luati o decizie pripita de care sa va para rau.  Vă recomandăm să începeți căutarea rochiei de mierasa cu cel puțin cinci luni în avans, astfel veti sta linistita ca rochia va avea timp necesar sa fie livrata si sa se faca ajustarile necesare.
 
2. Luati in considerare tendintele sezonului, dar pana la un punct.
Cataloagele cu colectii noi de rochii de mireasa sunt un punct de pornire in cautarea rochiei perfecte. Cu toate acestea, tendințele ar trebui să sa fie un ghid general, nu obligatoriu. În cazul în care crezi ca arati minunat intr-o rochie modernă, care este la moda, minunat. În cazul în care crezi ca arati mai bine intr-o rochie din colectia de anul trecut, nu va fie teama sa alegeti. Important este sa va simtiti bine in ziua nuntii!
3. Studiaza garderoba ta actuala.
Rochia de mireasa perfecta, nu ar trebui să se simtă ca un costum – ci ar trebui să fie ca o extensie naturala a personalitatii tale. Înainte de a începe vânătoarea pentru rochia ta de vis, analizati-va atent garderoba. Desi rochia de mireasa nu va arata exact ca rochiile pe care le aveti deja, totusi elementele din dulapul dumneavoastră va vor oferi indicii cu privire la stilul de rochie pe care se va potrivi cel mai bine. Daca toate rociiile tale de acum sunt in stil sirena sau stil A line, putin probabil ca vei alege o rochie de mireasa printesa.
4. Scoate in evidenta atuurile corpului tau.
Corpul fiecarei persoane este diferit si fiecare este frumoas in felul sau. Trebuie sa stiti ca fiecare rochie de mireasa este menita sa scoata in evidenta o anumita parte a corpului, unele subliniaza frumos linia decolteului, altele talia, umerii sau spatele. In general consilierii Avangarde Brides va vor ajuta sa gasiti rochia perfecta pentru corpul dvs.
5. Cauta o rochie confortabila.
Este foarte important ca tu sa te simti perfect in ziua nuntii in rochia ta de mireasa. Astfel fii atenta la anumite detalii cum ar fi maneci lungi la rochie care ar putea sa deranjeze,  dantela sau tulul pot parea incomode pentru unele perosane mai sensibile, sau poate un decolteu la baza gatului poate sa inceapa sa jeneze dupa cateva ore Fiti atente la aceste detalii!
Dacă sunteți in cautarea rochiei de mireasa perfecte , va asteptam in salonul nostru AVANGARDE BRIDES.
Vizita se face pe baza de programare avand in vedere ca incercam sa oferim intreaga atentie a consilierilor nostri pentru fiecare mireasa care ne calca pragul.
Rochiile noastre le puteti vedea pe site-ul nostru: www.avanardebrides.ro
 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *