Dantela a fost încă din evul mediu unul din cel mai căutate materiale pentru realizarea rochiilor. Legenda vorbește despre o femeie tanara din Veneția care își aștepta iubitul marinar zile lungi. Marinarul i-a lăsat un coral ca amintire si  fata, privind continuu la coral, a încercat să imite ornamentele variate ale coralului cu ajutorul acului și firelor de ață. Asa ar fi aparut dantela.

5410-0092mik

In toate colecțiile Mori Lee designed by Madeline Gardner este apreciata dantela foarte mult si drept urmare la noi in salonul Avangarde Brides am adus noua colecție Mori Lee, in exclusivitate in Romania, colecție ce pune dantela la rang înalt.

5414-0055

Pentru a da acea nota de eleganta si rafinament marii creatori de moda au folosit dantela in creațiile lor si in felul acesta au adus plus de valoare frumuseții unei mirese îmbrăcata in rochie de mireasa cu dantela. Dantela autentică este formată când un fir se împletește cu altele fără o anumită stofă de fundal si poate fi manual realizata si ulterior aplicata pe alte materiale, procedeu foarte migălos de altfel.
In colecția Mori Lee by Madeline Gardner întâlnim mai multe variante de dantele in funcție de felul in care au fost realizate: broderie stil macrame, dantela venețiana, dantela de Alencon sau
dantela poetica, toate sunt utilizate in crearea rochiilor de mireasa
care vor fi alese pentru ziua cea mare.

5415-0035
Acum, orice mireasa își dorește sa fie cea mai frumoasa mireasa si pentru asta salonul Avangarde Brides vine cu câteva idei de rochii, stilul sirena, pe care au fost aplicate dantele fine pentru a nu atenua formele feminine iar misterul sa plutească de jur împrejur.

5404-0047

Aerul vintage si totodată sic al unei rochii de mireasa este ușor de scos in evidenta prin adăugare de dantela prețioasa. Mai sunt câteva elemente care schimba imaginea de ansamblu fără sa încarce aproape deloc rochia. Bretele pe umeri vin in sprijinul acestei idei, evident bretelele sunt tot din danteluța realizate. Aceste bretele fac mai mult decât va imaginați, ele împreuna cu spatele gol vor da o nota sexy si feminina rochiei.

5413-0041

Pe de alta parte o mireasa trebuie uneori sa prezinte si aerul feciorelnic dorit de …unii bărbați. Un voal in stil catolic te va ajuta sa păstrezi cat vei dori aceasta sugestie de “cumințenie”..
Dantela se poate aplica cu același succes chiar si pe rochiile de mireasa stil prințesa daca aceasta aplicare este făcută cu bun gust si aici Mori Lee excelează. O mireasa îmbrăcata in rochie de mireasa stil prințesa cu dantela aplicata va atrage toate privirile, iar un corset perfect croit pe corp va ajuta din plin. Bustul decorat cu dantela va fi pus in evidenta de cordonul fin care marchează talia.

2804-0204

Revenind la dantela, ne deplasam ușor in josul rochiei iar o dantela ușoara aplicata pe fusta va defini imaginea inocenta si pura a miresei.
Atunci când vrei un covor roșu pe care sa pășești cu noblețe, vei reuși sa ai aspect regal doar cu o bordura de dantela definitorie pentru aspectul căutat. Ce fata nu are in minte prințesa care merge către altar cu trena susținuta de domnișoarele de onoare? Trena este importanta si deci are si ea nevoie de atenție suplimentară prin aplicare de broderie fina din dantela. Rochia de mireasa cu un aspect îngrijit si delicat va genera mișcări grațioase in timpul dansului care vor încânta privirile invitaților.

2813-0036

2821-0034
Avangarde Brides prin saloanele noastre din București si Iași te invita sa ai curaj si sa vii sa probezi rochii cu dantela, ai totul de câștigat. Stilul nu contează, la noi vei găsi ce rochie ti se potrivește, iar consilierele noastre te vor ajuta cu sfaturi si sugestii pentru a alege dintre cele mai noi modele din colecția Mori Lee 2017.

Va asteptam cu drag in saloanele noastre din :

BUCURESTI – str. Mitropolit Filret nr 19

IASI – str. Petru Rares nr 9

www.avangardebrides.ro

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *