Primavara aceasta aduce rochii de mireasa noi la salonul Avangarde Brides. Ultimele noutati din colectiile Mori Lee, Madeline Gardner si Victoria Jane ne-au ajuns in salon si isi asteapta miresele la probe. Se merge foarte mult anul acesta pe stilul simplu, lejer, dar sofisticat.

5503-1

Noile creatii au mai putine aplicatii de cristale si dantela, dar mai multe jocuri de material. Poti alege o rochie de mireasa sofisticata cu volanase de diferite dimensiuni, care marcheaza frumos talia, dau volum la bust si lasa un aer de printesa moderna.

5517-1

5504-1

Pentru fetele mai clasice, noua colectie aduce  rochii de mireasa din satin si tafta, care au un singur element aplicat, care confera un aer nobil, imperial.

5501-1

5516-1

Daca ai o nunta in aer liber, pe o pajiste sau pe plaja, colectia de rochii de mireasa  Mori Lee Voyage a creat pentru tine rochii vaporoase, din matase si dantela, care iti lasa o mare libertate de miscare si iti dau senzatia ca porti petale de flori, in loc de rochie de mireasa :)!

6855-1

6854-1

Stim ca ai asteptat cu nerabdare sa probezi cele mai noi creatii ale designerilor de peste ocean, asa ca te asteptam la proba insaloanele noastre din
BUCURESTI – str. Mitropolit Filaret nr 19 A
IASI – str. Petru Rares nr 9

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *