O privire mai atentă asupra uimitoarelor rochii de mireasă ale brand-ului Mori Lee, colectia Fall 2019-2020 concepute de talentatul designer Madeline Gardner din New York.

Morilee este unul dintre numele de top din lume în materie de rochii de mireasă și are o gamă largă de rochii  concepute de designerul Madeline Gardner. Pe langa clasicele colectii Mori Lee Bridal si Mori Lee Blu, brandul contine colectia Julietta, care contine rochii plus-size; Voyage, o colecție de țesături mai ușoare și colecția lor de couture semnătură Angelina Faccenda.

Am facut un top al rochiilor de mireasa cu maneci din colectia “Desert Dreams”:

REAGAN:

Rochia de mireasă de poveste Reagan, model 2078, este idilică, cu detalii din perle și cristale și o fustă diafana din tul englezesc care curge. Corsetul este innobilat cu  aplicații din dantelă fina care se continua si pe maneci. Reagan este disponibil cu un corset complet căptușit sau transparent. Este disponibil în ivory, ivory / rose sau alb.

ROMINA:

Rochia de mireasă eterică Romina, model 5772, este o frumoasă rochie de chiffon A-line, cu un decolteu “illusion”  incredibil de detaliat, cu mâneci lungi cu buton. Topul este înfrumusețat cu aplicatii de dantela , broderii și margele de cristal. Disponibil în alb, ivory.

RIPLEY:


Din colecția Morilee Julietta destinată mireselor voluptoase, Ripley, model 3263 este croita din tul cu aplicatii de dantelă romantică, avand dantela aplicata tip “illusion”. Aceasta rochie de mireasa este concepută să stranga bine zona taliei, oferind o frumoasa forma corpului și acorda atentie decolteului.

Va asteptam sa probati aceste superbe modele in salonul Avangarde Brides – reprezentant al brandului Mori Lee in Romania.

Bucuresti – str. Mitropolit Filaret nr 19 A

Iasi – str. Petru Rares nr 9

www.avangardebrides.ro

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *