Ce trebuie să știți dacă planificați o nuntă în timpul Pandemiei Coronavirusului!

Dacă se întâmplă să iti planifici nunta în mijlocul crizei coronavirusului, s-ar putea să te întrebi ce ar trebui să faci, pentru a te pregăti și a planifica momentul, in conditiile actuale impuse de lege ,pentru ca nunta ta să nu fie afectată.

Bride-and-groom-dancing-with-masks-on

Dragele noastre mirese, avand in vedere situatia actuala in care ne aflam si pe care o cunoastem foarte bine, trebuie să vă gândiți foarte atent la planificarea celei mai frumoase si speciale zile din viata voastra, indiferent de data stabilita pentru acest minunat eveniment.

 În acest moment, indiferent dacă plănuiești o nuntă acasă sau în restaurant există nenumărate obiecte aflate în mișcare care înconjoară COVID-19, ceea ce înseamnă ca pentru nunta ta va trebuii sa iei in considerare, în mod specific, data nunții, numărul de invitați , locația evenimentului dar și gradul de călătorie implicat, atat de tine si mire cat si de invitati.

Discutand cu experți din întreaga industrie, inclusiv consultanți de călătorie și planificatori de nunți, pentru a vă oferi o privire mai atentă asupra modului in care COVID-19 afecteaza planificarea intregului eveniment, va putem spune ca, ceea ce ar trebui să faceți – și pentru a vă ajuta dacă, din păcate, trebuie să schimbați planurile – este sa fiți pregătiți, sa urmați știrile îndeaproape și sa mențineți o conversație deschisă cu furnizorii și oaspeții.

“Ori de câte ori există o problemă, există întotdeauna o soluție la această problemă.”-spune organizatorul de evenimente JoAnn Gregoli.

f384dea8-7f15-436c-9ef3-5a5e92fe9561-EUhZI7rhR_DczKE7gBksnKIdroo

Daca in final ati ales sa amanati evenimentul pentru anul urmator sau chiar peste doi ani sfatul nostru este sa:

  1. Angajați un planificator/organizator de evenimente: el va v-a ajuta mult in restabilirea evenimentului pentru anul urmator mai mult decat iti vei imagina. Daca nu sunteti de acord ca nunta sa fie planificata de altcineva decat de voi, luati legatura din timp atat cu reprezentatii salonului cat si cu celelate persoane care au contribuit la organizarea avenimentului.
  2. Recititi contractul: furnizorii de servicii/ reprezentantii restaurantelor sunt mult mai deschisi in a negocia cu tine amanarea evenimentului pentru alta perioada, decat anularea acestuia in mod clar. 
  3. Stabiliti o noua data a evenimetului: dup ace ati hotarat impreuna data, discutati cu familia,invitaii și mai ales cu furnizorii dvs. Cel mai bine este sa ai confirmare de la toti furnizorii in proportie de 80%, pentru a nu pierde avansul de la nici unul dintre ei.
  4. Așteptați-vă taxe suplimentare: fiți pregătiți să plătiți taxe suplimentare sau să pierdeți o parte din investiția dvs. intrucât daca această pandemie continuă să afecteze toate aspectele economiei noastre, locurile și vânzătorii vor deveni probabil mai rigizi în politicile lor.
  5. Miscati-va repede! : nu este un secret că timpul este esențial acum. Fiti pregătiti să va mișcati repede daca vreti o anumita perioada a anului, o anumita luna sau chiar o anumita zi pentru a reprograma evenimentul. Alți clienți sunt concurența dvs. aici, deoarece mulți sunt în aceeași situatie.

#elitemariaj

#protejeaza-te

#poartamasca

#pastreazadistanta

#dezinfecteaza-ti mainile

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *