Simplitate inseamna intotdauna eleganta! 

Buna ziua dragele noastre viitoare mirese! Astazi va propunem un articol despre simplitatea rochiei de mireasa.
Daca sunteti in cautarea rochiei de mireasa perfecte ar trebui sa luati in considerare un mic detailu, si anume ca rochiile de mireasă fabuloase nu sunt , de cele mai multe ori, doar cele mult
incarcate cu dantela sau elemente stralucitoare, ci cele croite simplu, cu o lucratura fina, eleganta.  Prin urmare, rochiile de mireasa simple si elegante le inlocuiesc pe cele cu modele complicate sau încărcate, inspirand naturalețe, eleganță și puritate.

Va propunem cateva modele de rochii de mireasă simple in noua colectie ELEGANCE Leen Dias by Avangarde Brides :


1. Rochii de mireasă simple din voal sau crepe

Poti arata ca o printesa in fotografiile de nunta, având o rochie dintr-un voal voluminos și diafan, ca un abur, pentru ca la petrecere rochia ta să fie una comodă și lejeră. Voalul care are atasat pe dedesubt una sau mai multe fuste rigide de tul creează impresia unei rochii de  mireasa tip prințesă. Este o variantă perfectă dacă vrei o rochie simplă, dar cu un plus de glamour.

2. Rochii de mireasă simple cu motive tradiționale

Deoarece motivele si elementele tradiționale incep sa fie redescoperite si foarte cautate, tot mai multe mirese aleg pentru ziua nunții o rochie ce pare inspirata de iile și costumele populare.
Tipul acesta de rochie are o croială simplă, de inspirație tradițională, așa cum sunt florile cusute pe voal, pe poale sau în zona de top. Maneca poate fi usor bufanta asemanatoare iilor traditionale. Aceste caracteristici ii oferă originalitate rochiei de mireasa și un aspect interesant, foarte rar intalnit.

3. Rochii de mireasă simple cu croiala stil A din satin/tafta

Un alt model de rochie simplă foarte deosebit pentru ziua nunții este rochia cu croială stil A. Acest tip de rochie urmează liniile corpului până în talie, iar apoi coboară usor diafan până în pământ. Faptul ca materialul rochiei de mireasa este din satin/tafta ii confera rochiei o elegnta cat si o stralucire aparte. Este o variantă foarte buna dacă nu vrei să te lupți cu o crinolină imensă pe tot parcursul nunții și dacă vrei o rochie foarte usor de “manevrat”.

4. Rochii de mireasa simple stil sirena

Daca aveti o talie subtirica si foarte bine conturata puteti alege o rochie care sa sublinieze frumusestea taliei. Daca soldurile si bustul sunt bine proportionate si echillibrate, atunci ar fi pacat sa nu alegeti o rochie de mireasa care sa va puna toate atuurile in lumina, precum stilul de sirena.

Toate aceste modele si multe altele le puteti proba in salonul nostru din BUCURESTI.

Toate modelele si preturile acestora le puteti vedea pe site-ul nostru www.avangardebrides.ro 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *