Astazi va vom propune un articol despre rochiile de mireasa stil sirena simple din crep. Acest materia cu o textura extrem de fina si o greutate in cadere ofera tinutei o nota boema dar totusi extrem deeleganta si rafinata. In ultimul sezon rochii de mireasa din crepe se regasesc in colectiilor multor designeri de top si cuceresc tot mai multe mirese.

Probabil multe dintre voi va intrebati ce este mai exact acest  crep.-

  • Crep-ul este un material textil, cu o textura, plina, elastica, netransparenta. Acest crep este placut in contact cu pielea , vaporos si il puteti gasi simplu sau cu diferite imprimeuri.
  • Este acel material care seamana cu un voal la atingere, dar totusi are prestanta unui satin. Deci am mai putea spune ca este o combinatie intre voal si satin, fiind mai gros ca voalul, dar mai subtire ca un satin 🙂

Rochii de mireasă tip sirenă este alegerea potrivita pentru a-ti pune in valoare feminitatea.

Daca vrei sa fi o aparitie demna covorul roșu esti mai aproape decât iti imaginezi, dacă alegi o rochie de mireasă tip sirenă din crep.  Materialul fin simplu in partea din fata și optional cu aplicații extravagante in partea din spate, mai exact un spate plin cu pietre pretioase, urmarind fidel linia corpului, iti vor evidentia formele feminine la fiecare pas.

Rochia de mireasa simpla din crep debordeaza de eleganta si mister, fiind potrivita foarte bine mireselor mignone, pentru că ofera impresia de alungire a corpului, dar si dacă ești înaltă și suplă poți alege un astfel de model care să te pună în valoare.

Pentru că se mulează foarte bine pe corp și evidențiază detaliile, rochia stil sirena din crep nu este recomandată femeilor mai plinuțe.

Fiind un model de cele mai multe ori simplu, rochia din crep poate fi accesorizata in functie de preferintele si gusturile miresei.

Intotdeauna la rochia de sirena, indifferent de lungimea trenei, voalul lung este alegerea perfecta pentru a completa senzualitatea rochiei. Pe langa acesta in functie de locatia evenimentului puteti adauga o diadema din pietre pretioase ori o coronita din flori naturale, accesorii fine in urechi (daca rochia nu are decolteu) sau la gat(daca rochia are  decolteu)

Arunca o privire la rochiile de mireasă de pe site-ul  nostru  https://www.avangardebrides.ro/  și programează o vizită în showroom-ul din București sau Iasi pentru a-ți alege rochia perfectă de mireasă!

Toate modelele prezentate in acest articol fac parte din colectiile salonului  Avangarde Brides si pot fi probate si comandate in cadrul salonului.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *