In 12 ani de activitate am colaborat cu diverse brand-uri de rochii de mireasa si mereu am adus  in salonul nostru o varietate de modele exclusiviste. Noul brand cu care am inceput colaboraraea in exclusivitate in acest an este colectia DARIA KARLOZI, ce face parte din brandul international Pollardi Fashion Group si creaza colectii de rochii de mireasa ce au cucerit mii de mirese de pe intrega planeta.

Toate miresele isi doresc sa gaseasca nu doar o rochie de mireasa frumoasa, ci o imagine perfecta care sa corespunda cu dorintele lor. DARIA KARLOZI creeaza colectii exclusive de rochii de mireasa care reflecta noua tendinta a modei moderne, pline de romantism si efervescenta specifica unei nunti in aer liber.

Colectia de rochii de mireasa by DARIA KARLOZI cuprinde  modele unice si elegante, unde designerii acorda o atentie deosebita detaliilor si materialelor din care sunt confectionate

Fluiditatea stilului rochiilor de mireasa, create de DARIA KARLOZI, se imbina perfect cu elementele delicate si atent lucrate precum dantela fina, cristalele pretioase, paietele si tull-ul cu glitter marunt care straluceste discret in lumina reflectoarelor.

Rochiile de mireasa semnate DARIA KARLOZI sunt diafane si pretioase, diferita de imaginea clasica a rochiei de mireasa. La baza creatiei rochiei de mireasa, se afla elementele feminine discret conturate pe rochia de mireasa astfel incat aceasta sa confere o imagine misterioasa, chic si self-confident.

Arunca o privire la rochiile de mireasa de pe site-ul https://www.avangardebrides.ro/, si programeaza o vizita in showroom-ul din Bucuresti sau Iasi pentru a-ti alege rochia perfecta de mireasa!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *