CATIVA PASI  PE CARE TREBUIE SA II URMEZI CAND INCEPI CAUTAREA ROCHIEI DE MIREASA.

Vrei sa afli secretele pentru probe cat mai eficiente? Da?  Foarte bine, pentru ca noi suntem gata sa le divulgam !

Cel mai important moment in planuirea nuntii este alegerea rochiei de mireasa. Trebuie sa tii cont de silueta, tematica pe care ti-o doresti, buget, anotimp, locatie si multe altele. Insa cel mai important este ca tu sa te simti linistita, confortabil si fericita. Este cea mai speciala zi din viata ta, iar tu trebuie sa stralucesti si sa te simti ca o regina. Noi venim in ajutorul tau, cu un mic ghid de urmat, pentru a nu face din cautarea rochiei de mireasa un chin, ci o adevarata aventura de care sa-ti amintesti cu drag!

 Cel mai important sfat este sa NU va duceti la probe insotite de prea multe persoane. De ce ?

  1. Pentru ca nu te mai concentrezi la modelul rochiei, dicutiile vor degenera in povesti, amintiri, iar timpul acordat probei se va scurge cat ai clipi!

2. Cu atatea voci in jurul tau, nu mai esti atenta la sfaturile consultantului, intrebarile acestuia adresate tie pentru a afla de la tine ce apreciezi  sau nu la modelul ales!

3. Cu cat auzi mai multe pareri, si mai ales daca sunt in contradictoriu, cu atat iti va fi mai greu sa te decizi.

4. Dupa cateva minute cu “armata” ta de oameni, este posibil sa ajungi la concluzia ca nu vei gasi niciodata rochia de mireasa perfecta pentru tine.

5. Odata terminata proba vei realiza ca ai ajuns la finalul acesteia fara a-ti da seama ce te avantajeaza de fapt.

— Dupa mai multe probe cu “armata” de oameni langa tine vei realiza ca descurci mai bine si esti mai eficienta fara ei.

  • Un prim pas pe care ar trebuii sa-l faci este sa programezi intalnirea pentru probe dimineata devreme.  Magazinul va fi mai putin aglomerat si consultantii vor fi relaxati gata sa iti acorde intreaga lor atentie, iar tu vei fi plina de energie si deschisa la sugestii si optiuni.
  • Dupa ce ai programat proba, gandeste-te la modelul ideal pentru silueta ta. Incearca sa iti dai seama ce tip de silueta ai. Nu te concentra prea mult pe trendurile momentului. Cel mai important aspect este ca tu sa arati fermecator si sa te simti minunat.

~Nu te ghida doar pe modele de rochii de mireasa care sunt la moda.~

Rochia care te face sa te simti cea mai buna varianta a ta, este rochia perfecta pentru tine. Trebuie sa simti asta,nu?

  • Fa poze pe parcursul probei ! Camerele foto nu mint niciodata. Fotografiile din ziua evenimentului sunt aminirile pe care le vei privi in anii urmatori. Este important sa stii cum arata rochia fotografiata din toate unghiurile. Daca vi singura la proba roaga consultantul sa te ajute!

~Atentie! Intreaba inainte daca poti face fotografi pe parcursul probei, s-ar putea sa ai probe in saloane unde iti este interzis sa fotografiezi modelele rochiilor.~

  • Probeaza cat mai multe rochii de mireasa, insa nu exagera!  Daca esti la prima proba, iti recomandam sa incerci toate stilurile de rochii. Fixeza-ti un numar de rochii pe care sa le probezi in fiecare magazin, dar fara sa te suprasolicite!

 Din experienta noastra, mireselor care au probat peste 20 de modele de rochii le-a fost mult mai dificil sa aleaga rochia perfecta, pe cand miresele care au probat mai putine s-au decis chiar si in ziua respectiva! Bineinteles, este mult mai eficient cand stii deja ce ti se potriveste !

  • Pune multe intrebari! Pune intrebari consultatului tau la orice curiozitate ai legata de rochia de mireasa; material, culoare, procedeul de comanda, ajustari, modificari, brand.. Orice vrei sa afli pentru a nu pleca cu semene de intrebare din magazin.

De asemena ar trebui sa iti adresezi si tie insati cateva intrebari pentru a te asigura ca rochia pe care o probezi nu doar te face sa te simti speciala, dar este si potrivita pentru activitatile din ziua respectiva.

  • Roga consultatul sa iti noteze modele preferate!

Daca ai mai multe modele preferate este bine sa le ai notate. Consultantul ti le poate nota pe pliant, astfel incat tu le poti recauta pe site, te poti uita la poze, si astfel identifici modelul care te-a cucerit cu adevarat. Pastreaza pliantul pentru a stii magazinul unde ai probat rochia mult visata!

Arunca o privire la rochiile de mireasă de pe site-ul  https://www.avangardebrides.ro  și programează o vizită în showroom-ul Avangarde Brides din București pentru a-ți alege rochia perfectă !

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *