De ce sa alegi salonul Avangarde Brides ?

  1.  Locatie luxurianta
  2. Branduri exclusiviste
  3. Materiale de calitate
  4. Colaborare cu cei mai buni croitori
  5. Varietate de modele
  6. Consiliere profesionala gratuita
  7. Transparenta

Inca din 2007 facem miresele fericite si aducem in exclusivitate modele de rochii de mireasa ce au cucerit multe mirese din toate colturile lumii. 

  1. Din anul 2022 va asteptam cu drag in locatia luxurianta din Bucuresti aflata pe Bld.Dimitrie Cantemir 12-14D,et 1. Inca de la primii pasi in curtea salonului te vei simti ca o printesa care intra in propriul castel pentru a-si alege cea mai frumoasa rochie pentru cea mai importanta zi din viata sa.

2. Colaboram cu branduri de rochii de mireasa exclusiviste datorită calitatii inalte a materialelor  si designului distinctiv si rafinat, detalii aflate in jurul luxului si exclusivitatii. Colaboram cu cele mai exclusivite brand-uri din U.K., precum Ronald Joyce, Victoria Jane, Mori Lee by Madeline Gardner, devenit  lider mondial in domeniul rochiilor de mireasa, cu un portofoliu impresionant de premii de excelenta in domeniu, cucerind cu creatiile sale milioane de mirese. Brandul Daria Karlozi by Pollardi se numara printre brandurile de top cu care colaboram si care ne surpind de fiecare data cu creatiile originale fabricate special pentru voi,dragi mirese.

FANTASIA 2386 by MoriLee
Sage 69713 by Ronald Joyce
MAJESTY 8185 by Daria Karlozi

3. Avem grija ca materialul rochiei de mireasa perfecta pentru tine sa fie de cea mai buna calitate avand proprietati superioare in ceea ce priveste durabilitatea, aspectul, confortul și potentialul de a oferi o experienta placuta si de lunga durata, astfel incat sa iti indeplineasca cerintele si asteptarile.

ELPIDA by Elly Bridal

4. Deoarece modele rochiilor de mireasa se croiesc in fabrica marilor branduri pe masuri si croieli standard, aceastea au nevoie de retusuri. Ne ocupam special, in colaborare cu cele mai bune croitorii, ca rochia de mireasa aleasa de tine, sa fie fixata pe corpul tau, scurtata pentru a putea pasi fara nici un fel de problema, si bineinteles ne ocupam si de sistemul de prindere al rochiei tale pentru a te putea distra in voie. Cu siguranta daca doresti si alte modificari acestea s-ar putea realiza la croitoriile colaboratoare! Trebuie doar sa ne spui ce iti doresti !

5. Lumea rochiilor de mireasă din salonul Avangarde Brides este plina de varietate și creativitate, cu o gamă largă de modele (peste 400 modele) care se potrivesc diferitelor gusturi, stiluri si preferinte. Fiecare rochie de mireasa existenta in salon are caracteristicile sale unice, de la croi, materiale pana la detalii si accesorii. Iata o lista cu cateva stiluri populare de rochii de mireasa pe care le vei gasi in salonul Avangarde Brides: rochii A-line (cu maneca lunga sau cu bretele), rochii stil sirena, rochii in stil boho, rochii de cu spatele gol, rochii minimaliste, rochii stil printesa.

6. Consilierea in alegea rochiei perfecte este absolut gratuita ! Imediat cu pasesti in lumea de vis a rochiilor de mireasa din salonul Avangarde Brides vei fi intampinata de consultatul tau personal care iti poate oferi sfaturi specializate si ghidare in procesul de alegere a rochiei perfecte ! Un consultant personal in alegerea rochiei de mireasa iti poate face experienta mai relaxanta si mai placuta!

7. Transparența în ceea ce privește rochiile de mireasa și prețurile este esentiala pentru noi. Nu ascundem absolut nimic ! Vei obține informatii clare si precise despre rochiile de mireasa, despre preturile acestora, cat si despre conditiile achizitionarii si ale comenzii rochiei alese de tine!

Alege salonul de rochii de mireasa Avangarde Bides si vei avea parte de o experienta memorabilia, exceptionala, invaluita de confort, eleganta si rafinament, de servicii de colsiliere de prima clasa conceputa pentru a satisface cerintele celor mai exigente gusturi si dorinte, branduri exlcusiviste, materiale de calitate si transparenta in relatia cu tine!

AVANGARDE BRIDES -your weddyng store-

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *