Rochiile simple de mireasa sunt o alegere populara a acestui sezon.  O rochie simpla de mireasa debordeaza de eleganța și senzualitate . Aceste rochii se disting prin linii curate, minimaliste si un design care pune accentul pe frumusetea naturala a miresei.

Perfioni SN-024

Rochiile de mireasa simple se caracterizeaza prin design minimalist, cu linii curate si forme simple, evitand excesul de dantela, perle,margele,cristale sau alte ornamente, punand in prim-plan simplitatea si eleganta.

KHALILAH 8192 By Daria Karlozi

Materialele folosite pentru rochiile simple de mireasa sunt de obicei fine si fluide, cum ar fi matasea, satinul, organza,mikado sau dantela delicata. Aceste materiale contribuie la aspectul elegant si rafinat al rochiei.

GRETA 18704 By Victoria Jane

Rochiile simple pot avea diverse croiuri, de la rochii tip sheath (drepte), rochii cu linie A (evazate), rochii tip empire waist (talie sub bust), rochii stil sirena,  pana la rochii cu linie simpla  sau rochii cu trena discrete, majoritatea rochiilor fiind de culoare alba sau ivory, culori traditionale pentru rochiile de mireasa, care simbolizeaza  puritate si inocenta.

GAIL 18701 By Victoria Jane

Accesoriile pentru rochiile simple de mireasa sunt de obicei subtile si discrete, cum ar fi cerceii mici,un colier subtil, un voal fin sau un buchet elegant. Miresele pot opta si pentru coronite florale sau pentru un machiaj natural. Datorita simplitatii lor, sunt versatile si pot fi adaptate diferitelor stiluri de nunta, fie ca este vorba despre o ceremonie de zi sau de seara, in interior sau in aer liber, deoarece sunt create cu accent pe confort, si permit miresei sa se miste usor si sa se simta confortabil pe parcursul intregii zile, de la ceremonie la petrecerea de nunta.

MAJESTY 8185 By Daria Karlozi

Daca te gandesti la preturile pentru rochiile simple de mireasa, acestea pot varia in functie de designer, material, lungime si complexitatea croiului, insa pot fi o optiune mai accesibila in comparatie cu rochiile mai elaborate si mai accesorizate.

EDEN By Leen Dias

In concluzie, rochiile simple de mireasa sunt favorite de viitoarele mirese  care apreciaza eleganta intr-o forma simpla, pura .

Toate modelele de mai sus le regasiti pe site-ul official https://www.avangardebrides.ro/ sau in salonul Avangarde Brides din Bucuresti, Bld.Dimitrie Cantemir nr 12-14.

INFO 0774.069.651

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *