Esti viitoare mireasa si ai decis sa iti organizezi nunta in perioada rece?

Organizarea unei nunti in perioada toamnei poate fi minunata, avand in vedere frumusetea peisajului toamnal si atmosfera romantica, de asemenea organizarea unei nunti in perioada iernii poate aduce o atmosfera magica si festiva.

Cu toate acestea, daca ai ales aceasta perioada va trebuii ca in alegerea rochiei de mireasa pentru anotimpul rece sa ti cont de temperaturile mai scazute si de nevoia de a te simti confortabil si calduros in timpul nuntii.

Opteaza pentru tesaturi mai groase si calduroase, cum ar fi dantela, taftaua, satinul . Acestea vor oferi confort si caldura in timpul ceremoniei cat si pe parcursul petrecerii.

MASSANA 8257 By Daria Karlozi
IREN By ELLY BRIDAL
IRMA 8238 By Daria Karlozi

Daca esti o persoana mai friguroasa , iti propunem sa  alegi o rochie de mireasa cu maneci lungi pentru a-ti mentine caldura. Insa daca totusi nu preferi o rochie cu maneci lungi, poti opta pentru o rochie de mireasa cu maneci scurte sau fara maneci la care poti adauga un bolero, o jacheta , o capa de blana sau manusi elegante pentru a-ți proteja umerii si bratele in timpul evenimentului.

Perfioni SN-009
Perfioni BS-013
ROWENA By ELLY BRIDAL
KARIN 8244 By Daria Karlozi

O rochie de mireasa cu un guler inalt sau un model cu dantela pot fi optiuni frumoase si elegante care sa-ti ofere o senzatie de caldura si sa accentueze zona gatului.

FINISSA 8273 By Daria Karlozi
Ronald Joyce 69222 HETTIE
TAMMY By ELLY BRIDAL
Perfioni BS-018

Asigura-te ca rochia aleasa te face sa te simti minunat si sa arati uimitor in ziua cea mare, in timp ce te protejeaza de frig si iti ofera confortul necesar pentru a te bucura de eveniment.

Te asteptam cu drag in salonul Avangarde Brides, unde impreuna cu  consultantul specializat în rochii de mireasa vei gasi rochia perfect adaptata cerințelor si gusturilor tale

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *