–Descopera ce tip de decolteu te avantajeaza–

Esti viitoare mireasa si nu ai aflat inca ce tip de decolteu te va avantaja?

Dincolo de multitudinea de linii pe care le vei regasi in creatile marilor designeri de rochii de mireasa, decolteul are  un rolu  foarte important in cee ace priveste evidentiere calitati corpului tau. Acesta poate ascunde unele defecte ale siluetei, si poate pune în valoare atuuri fizice, la care nici nu te-ai fi gândit. 

Alegerea perfecta a tipului de decolteu este un detaliu de croi, pe care ar trebui să-l iei în considerare, atunci cand alegi rochia de mireasa, dacă vrei să-ți complimentezi silueta. 

Hai sa descoperim impreuna ce tip de decolteu te avantajeaza si cum sa faci alegerea potrivita  in functie de forma corpului tau !

Decolteu V-neck sau Anchior

Acest tip de decolteu avantajează orice aproape orice silueta, insa cel mai mult o complimenteaza pe cea de tip para, aceasta fiind descrisa prin: umerii mici si delicati, sani de marime mica sau medie, iar soldurile si posteriorul sunt mai voluptoase         

Decolteul anchior ofera imaginea unui bust mai generos si alungește vizual trunchiul, lucru ce creează o infuzie de senzualitate si feminitate.

TAIBA 8206 By Daria Karlozi

Decolteu Straight Across

De regula, acest tip de decolteu are o sustinere foarte buna pentru un bust destul de voluptos. Avantajeaza in special forma corpului triunghi inversat, unde latimea umerilor depaseste proportional dimensiunile soldului. Pentru a echilibra proportia umeri-sold, se recomanda ca fusta rochiei de mireasa sa fie mai voluminoasa.

Este tipul decolteu drept dintr-o parte in alta, care se extinde de la un umar , peste piept, pana la celalalt umar.
Mori Lee Blu 5683 LETICIA

Decolteu rotund

Este tipul de decolteu care avantajeaza cel mai bine silueta para, respectiv miresele care au umerii ingusti si bustul mic. Decolteul rotund este perfect pentru acest tip de silueta deoarece creaza iluzia unui bust generos oferind mult echilibru siluetei. Poate fi abordat si pentru tinutele doamnelor si domnisaorelor care cauta o rochie de seara.

Mori Lee Blue 5567 MIRELLA

Decolteu Halter

Avantajeaza ,cu succes, in special silueta triunghi inversat. Decolteul Halter poate fi, cu inchirede in spatele gatului acoperind umerii si bratele, sau când umerii și brațele sunt complet goale, iar decolteul acopera clavicula. Acest tip de decolteu al rochiei de mireasa, distrage atentia de la talie si o concentrează asupra detaliilor rochiei din zina bustului. Decolteul Halter ofera o nota sexy intregului look.

Mori Lee Voyage 6941 BONNIE

Decolteu asimetric

Potrivita de minune siluetei triunghi inversat, la fel ca si cea Halter, varianta asimetricaa bustului rochiei de mireasa, ofera impresia unor umeri mai inguști, sunt indraznete si moderne, si se caracterizeaza printr-o singura bretea peste bust și umar.

MELANY By Leen Dias

 

Decolteu Sweetheart

Daca ai o silueta clepsidra decolteul sweetheart este o alegere perfecta pentru rochia ta de mireasa . Acesta atrage atentia asupra zonei de top si a supra taliei subtire fiind o opțiune potrivita atat pentru femeile cu bustul mediu cat si pentru cele cu bust mic. Rochiile de mireasa cu un astfel de decolteu , exprimă ideea de spontaneitate și veselie.

Mori Lee Bridal 8175 MYSTIQUE

Decolteu Square sau Decolteu Scoop

Daca te numeri printre viitorele mirese  care au o silueta de tip mar, atunci aceste doua tipuri de decolteu (pătrat sau oval) vor oferi o linie rafinata si seducatoare bustului.  Acest tipuri de decolteu al rochiei de mireasa ofera o sustinere foarte buna pentru un bust voluptos, si evidentiaza foarte bine talia miresei.

Decoolteul tip square sau scoop (patrat sau oval) poate fi construit doar din bretele, lasand umerii la verede sau poate avea si maneca lunga, acoperind o anumita zona a mainii.

FIRST LOVE 8164 By Daria Karlozi
MAJESTY 8147 By Daria Karlozi

Decolteu Cowl

Original si deosebit de fresh, acest decolteu  foarte diferit de celelalte , avantajeaza din plin silueta de tip mar sau silueta tip dreptunghi. Este vorba despre un model drapat, considerat oarecum de modă veche, pe care il vedem din nou in alegerile mireselor noastre.

Decolteul Cowl distrage atenția din zona taliei, care nu este atât de bine definită la silueta de tip măr si tip dreptunghi și scoate în evidență zona bustului și a gâtului, oferind impresia unui mijloc mai subțire.

Delaney by Mori Lee 5950

Decolteu Bateau

Decolteul bateau sau, altfel spus decolteul barcuta al rochiei de mireasa se potriveste siluetei androgine.  Acesta  este de regula larg, conceput  de la un umar la altul. Este considerat chic si feminin. Imbogatind linia pieptului este alegerea perfecta pentru miresele cu umerii ingusti si bustul mai mic.

AMY by Leen Dias

Decolteu Jewel

Foarte asemanator cu decolteul rotund, decolteul jewel al rochiilor de mireasa este mai inalt, aproape de baza gatului, avand forma unui colier . Este semidecoltat. Acesta se extinde peste bust, pentru a acoperi intreaga zona, inclusiv de la clavicule.

Rochiile de mireasa cu decolteu Jewel, pot avea maneci scurte ori lungi, care acopera intregul trunchi superior. Cu toate acestea, decolteul se întâlnește foarte des fara maneci, oferind un aer misterios si impunator.

Victoria Jane 18254 TIZIANA

Decolteu Spaghetti Strap

Decolteu Spaghetti Strap al  este sustinut de doua bretele mici, sutiri, care susțin partea superioară a topurilor. Este recomandat viitoarelor mirese care au un bust mic sau mediu deoarece acest tip de decolteu nu ofera suficienta sustinere unui bust voluminous. Este adesea combinat cu alte tipuri de decolteu, cum ar fi cel sub formă de inima, patrat sau rotund.

BRILLIANCE 8161 By Daria Karlozi

In final, mai presus de toate, urmeaza-ti instinctual pentru a face alegerea potrivita a rochiei de mireasa. Nu te stresa in momentul alegerii rochiei tale. Vei avea cel mai frumos sentiment in momentul in care vei sti care este aleasa. 

Te asteptam in salonul nostru sa iti alegi rochia de mireasa perfecta !

Toate modelele prezentate in acest articul pot fi probate, achizitionate sau comandate in saloanele Avangarde Brides:

BUCURESTI – Bld. Dimitrie Cantemir nr. 12-14

https://www.avangardebrides.ro/

https://www.avangardebrides.ro/programare

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *