Milioane de femei din intreaga lume au ceva in comun: isi citesc horoscopul zilnic. Esti una dintre ele? Daca da, mai mult ca sigur vei fi curioasa sa afli ce  rochie de mireasa se potriveste perfect pentru trasaturile zodiei tale.

Desi semnul zodiacal nu trebuie neaparat sa-ti defineasca gusturile sau preferintele, hai sa vedem impreuna daca rochia selectata pentru semnul tau din zodiac este cea mai potrivita pentru tine!

Rochia de mireasă potrivită pentru zodia Berbec

Cunoscuta ca „indrazneata si impunatoare”, femeia berbec tinde sa rastoarne normele si sa mearga mereu pe ceva cât mai puțin conservator, cum ar fi modelele asimetrice sau modele care au detalii idenite, precum o funda dimensionala, o crapatura impunatoare, o fusta cu volane, sau chiar o rochie de mireasa scurta.

Mori Lee Blu 5577 MILLY
MAJESTY 8185 By Daria Karlozi

Rochia de mireasa potrivita pentru femeia Taur.

   Cunoscuta ce dei din jurul tau drept o fire romantica si traditionalista in acelasi timp, lucrurile frumoase iti vin cu adevarat ca o manusa, asa cum de altfel trebuie sa iti fie si rochia de mireasa. Alege sa porti ceva clasic dar senzual, cum ar fi o rochie de mireasa superba cu umerii goi

BASMALINA 8183 By Daria Karlozi

Rochia de mireasa potrivita pentru femeia Gemeni.

Cunoscuta ca fiind o fire foarte expresiva, iute in gandire, dar avand doua laturi ale personalitatii, esti uneori foarte incedisa. Daca esti viitoare mireasa in zodia gemeni, este bine sa probezi absolut orice model, de la cea mai simpla rochie la cea mai sclipitoare, fie ea cu forme asimetrice sau bine definite, mulata sau ampla. Doar tu vei simti cand o vei proba, ca ea este aleasa.

Mori Lee Bridal 2311 BELLE
Mori Lee 2033 PERDITA

Rochia de mireasa potrivita pentru femeia Rac

Fiind o fire timida si modesta femeia rac  poate fi descris intr-un singur cuvant: traditionalista! Adora stilul clasic cu aplicatii fine din dantela sau o varianta simpla si eleganta. O rochie ivory de mireasa cu un decolteu in jurul gatului in forma de inima este adesea raspunsul potrivit pentru femeia Rac! 

Mori Lee 5867 ADELE

Rochia de mireasa potrivita pentru femeia Leu

             Femeia leu este considerata „copilul” zodiacului, datorita trasaturilor autentice si iubirii pe care o ofera neconditionat. Totusi intoatdeauna este o aparitie, iar ziua nuntii este una foarte speciala pentru ea. Va reusi  sa fie cu orice pret centrul atentiei ! Poti alege o rochie pretioasa, cu o capa foarte lunga oferind un aer regal si impunator, sau poti surprinde pe toata lumea alegand o rochie de mireasa scurta. Doar esti personajul principal al serii, asa-i?

CAROLINE By Leen Dias

  Rochia de mireasa potrivita pentru femeia Fecioara

            Zodia cu cea mai mare atentie pentru absolut orice detaliu. Nu-ti scapa nimic! In alegerea rochiei de mireasa pune-ti in functionare buna atentie pentru detalii. Rochiile cu detalii si broderii lucrate cu grija sunt cea mai mare slabiciune a ta, iar daca aceasta are si un spate gol care dezvaluie exact atat cat trebuie ca sa taie respiratia oricui, este perfecta.

Ronald Joyce 69505 DEGNA

Rochia de mireasa potrivita pentru femeia Balanta.

            Emai feminitate cat cuprinde, asa ca rochia ta de mireasa va fi una delicata cu usoara broderie care sa te faca sa te simti sigura pe tine. Opteaza pentru varianta de rochie in forma de A cu maneca lunga si usoara dantela florala. Toate detaliile feminine de pe rochia de mireasa te vor face cu siguranta sa te simti precum cea mai frumoasa mireasa din lume.

Candice by Elly Bridal

 Rochia de mireasa potrivita pentru femeia Scorpion.

            Femeia scorpion = personalitate atractiva, plina de viata, pasionala si indrazneata. Acestea sunt cele patru atribute descriu cel mai determinat semn al zodiacului. Pentru rochia ta de mireasa, mergi pe ceva extrem! Nemaivazut, nemaiintalnit ! Ceva unic!

LAUREL 8198 By Daria Karlozi
LAUREL 8198 By Daria Karlozi

Rochia de mireasa potrivita pentru femeia Sagetator.

            Aventuroasa si mereu dornica de a calatori, femeia sagetator va alege o rochie de mireasa in care se poate simti libera, fara nici o restrictie de miscare. Alege rochia dintr-un material stralucitor, subtire, fluid, chiar si usor transparenta daca optezi sa celebrezi evenimetul pe malul marii.

CHARLIZE By Leen Dias

Rochia de mireasă potrivita pentru femeia Capricorn.

            Considerata o femeie mai linistita, aceata este de fapt o fire conservatoare si disciplinata, dar nu tot timpul. Daca esti viitoare mireasa in zodia capricorn poti opta pentru o rochie ampla, tip printesa, cu detali pretioase, iar daca in final consideri ca nu ti se potriveste te poti orienta spre o rochie ivory contemporana, simpla dar de efect, fiind poate mult mai pe placul tau.

Mori Lee 8291 LIBERTY
Mori Lee 5865 AINSLEY

Rochia de mireasă potrivita pentru femeia Varsator.

          Femeia varsator este prietena zodiacului, a naturii, a universului. Rochia de mireasa perfecta pentru tine trebuie sa aiba un material “prietenos”, sa fie placut la atingere si sa iti creeze o stare de naturalete, dar in acelas timp sa aiba si un delatiu deosebit.

BRILLIANCE 8161 By Daria Karlozi

Rochia de mireasă potrivita pentru femeia Pesti.

            Putem descrie femeia din zodia pesti intr-un singur cuvant : visatoare. Deja stii cum vrei sa arate orice detaliu al nuntii tale. In cee ace priveste rochia de mireasa cu siguranta te-ai visat dintotdeauna intr-o rochie voluminoasa in stil de printesa. Asa-i? Sau poate vrei sa fi o aparitie senzuala si atunci poti opta pentru o rochie mulata stil sirena. Daca inca nu te-ai decis la stil ar fi bine sa incerci ambele stiluri. Cu siguranta te vor avantaja!

Ronald Joyce 69405 CHERIE

In final, mai presus de toate, urmeaza-ti instinctual pentru a face alegerea potrivita a rochiei de mireasa. Nu te stresa in momentul alegerii rochiei tale. Vei avea cel mai frumos sentiment in momentul in care vei sti care este aleasa. 

Te asteptam in salonul nostru sa iti alegi rochia de mireasa perfecta !

Toate modelele prezentate in acest articul pot fi probate, achizitionate sau comandate in saloanele Avangarde Brides:

BUCURESTI – Bld. Dimitrie Cantemir nr. 12-14

https://www.avangardebrides.ro/programare

https://www.avangardebrides.ro/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *